Ontwikkeling Adviesvaardigheden


Wij versterken junior en ervaren adviseurs in hun adviesvaardigheden. Dit organiseren wij voor individuen en voor een groep collega’s. Dit doen wij door afwisseling van training, intervisie, coaching en andere leerinterventies. Wij onderscheiden ons door perfect maatwerk te bieden omdat we samen met de deelnemers programma’s op maat maken met een pallet aan leerinterventies dat past bij de leerstijl van de deelnemer. Na een programma bij ons sta je sterk in adviesrelaties en kom je tot gewaardeerde adviezen die gewicht in de schaal leggen.


Van adviseurs wordt een deskundig advies verwacht in overeenstemming met de belangen van het lijnmanagement. Een adviseur balanceert voortdurend tussen organisatiebelangen en de expertise vanuit het vakgebied. Omgaan met deze uitdagingen en dilemma’s vraagt om regelmatige reflectie op je rol en positie en steeds bewust kiezen van je interventies en je gedrag. 

 

Programma

Aan de hand van gesprekken met opdrachtgever, stakeholders en deelnemers maken wij een programma op maat. U gaat individueel of met collega’s actief aan de slag met uw persoonlijke doelstellingen en de vraagstukken die op uw bord liggen.


We werken er naartoe dat u een adviestraject vorm weet te geven van plan tot en met uitvoering, u weet om te gaan met weerstanden in het adviesproces en draagvlak te creëren bij diverse partijen. U versterkt uw communicatiestijl en beïnvloedingsvaardigheden om zo uw persoonlijke kracht effectief in te kunnen zetten.


Aanpak

Door te werken aan actuele vraagstukken leert u presteren in de context van de organisatie. We ondersteunen onze training met theorie die praktisch en direct toepasbaar is in de praktijk als ondersteuning. U krijgt intensieve begeleiding en coaching door professionals uit het vakgebied, zowel on als off the job.


Vrijblijvend kennismaken