Train de trainer


Wij ontwikkelen junior en ervaren trainers in het vak van management- en/of gedragstrainer. Dit organiseren wij voor individuen en voor een groep collega’s. Dit doen wij door afwisseling van training, intervisie, coaching en andere leerinterventies. Wij onderscheiden ons door perfect maatwerk te bieden; samen met de deelnemers creëren we een passend pallet aan leerinterventies dat past bij de leerstijl van de deelnemer. Na een programma bij ons staat u stevig en met plezier voor de groep en intervenieert u professioneel.

Bijdragen aan de ontwikkeling van mensen is een boeiend en verantwoordelijk vak. Om daarin inspirerend en energiek te blijven is het belangrijk zelf “de zaag scherp te houden’. 


Programma

Aan de hand van gesprekken met de opdrachtgever, stakeholders en deelnemers maken wij inhoudelijk en qua vormgeving een programma op maat. U gaat individueel of met collega’s actief aan de slag met uw persoonlijke doelstellingen en de trainingsvragen die op uw bord liggen.


U leert een levendig en afwisselend programma op te bouwen en gedrag inschatten en weet daar uw interventies op aan te passen. U leert uw cursisten uit te dagen en kunt omgaan met onverwachtse situaties en/of weerstand in de groep. Ons beoogde resultaat; u kent uw persoonlijke kracht en weet deze effectief in te zetten.

 

Aanpak

Door te werken aan actuele vraagstukken leert u presteren in de context van de organisatie. We ondersteunen onze training met theorie die praktisch en direct toepasbaar is in de praktijk als ondersteuning. U krijgt intensieve begeleiding en coaching door professionals uit het vakgebied, zowel on als off the job.


Vrijblijvend kennismaken