Organisatieontwikkeling


Organisatieontwikkeling en gedragsontwikkeling “hand in hand” laten gaan, dat is onze ambitie. Er zijn tal van organisatie ontwikkelinterventies die gericht zijn op verbeteren van structuren, systemen en processen, waarbij gedrag als secundair wordt gezien. En andersom zijn er tal van gedragsinterventies die ingezet worden maar los staan van de organisatiecontext.


Wij geloven erin dat je bij organisatieontwikkeling altijd leiderschaps- en gedragsontwikkeling meeneemt en interventies inzet die zowel organisatie als gedrag versterken.


Dit vraagt om een interventiepallet dat met management en medewerkers ontworpen en uitgevoerd wordt waarbij goede procesbegeleiding cruciaal is om ambities te verwezenlijken. Als professional sturen en meten wij zowel op organisatieresultaten als op ontwikkelresultaten van mensen. Wij werken met eigen organisatie- en gedragsscans en kiezen samen met onze klanten voor de passende methodiek die het beste past.


We creëren beweging om verandering te realiseren via prikkelende acties. We zijn confronterend, ondersteunend en zeer betrokken. Hebben voortdurend oog voor het benutten van talenten, ideeën die leven in de organisatie en ook voor eventuele weerstand die ontstaat. Wij houden ervan om zaken die we waarnemen snel te benoemen waardoor we steeds tijdig kunnen bijsturen en op koers blijven naar betere prestaties.


Vrijblijvend kennismaken
''A year from now you will wish you had started today.''
- Karen Lamb -